Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]DAJE PLUSY ZA ALL ODP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomozcie!

jest tak dolanczam do sieci hamachi i juz w niej jestem fajnie ale jak teraz otworzyc strone reje bo gdy wpisuje stronke reje to w operze jest blad HELP HELP !!!!!!

xxxx

Opublikowano

Lub czy wgl ma reje .

Niektórzy nie robią i sami dodają.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano (edytowane)

Weź najedz na nazwę sieci w hamachi, zobacz kto jest GA i kliknij na niego prawym i kopiuj adres i wklej tam gdzie piszesz adres strony(łatwiej się nie dało xD). Jak nie działa to albo nie ma reje, albo nie ma MySql i Apache odpalone, albo w folderze htdocs w pliku config u [GA] jest coś powalone :)

"+" colletion

Edytowane przez Kamilio8

sygna200.jpg

By ja ;]

Opublikowano

Weź najedz na nazwę sieci w hamachi, zobacz kto jest GA i kliknij na niego prawym i kopiuj adres i wklej tam gdzie piszesz adres strony(łatwiej się nie dało xD). Jak nie działa to albo nie ma reje, albo nie ma MySql i Apache odpalone, albo w folderze htdocs w pliku config u [GA] jest coś powalone :)

"+" colletion

Dokładnie jak użytkownik wyżej.

Wpisujesz IP serwera,

jeśli to nie działa napisz do Administratora czy ma włączony Apache ewentualnie czy jest poprawnie skonfigurowane php na FreeBSD, oraz czy ma odblokowany port 80 .

Opublikowano

pomozcie!

jest tak dolanczam do sieci hamachi i juz w niej jestem fajnie ale jak teraz otworzyc strone reje bo gdy wpisuje stronke reje to w operze jest blad HELP HELP !!!!!!

ALL DOSTAJECIE PLUSY

DLA ALL PLUSY

xxxx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...